Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]TRUTA ŚR 61 !

xXBRONEKXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100 % Navi. Dlaczego ? Ponieważ na każdym serwerze Metin2 Możliwy max śr jest prawdopodobnie 55 :D. 61 śr + do tego 12 siła i 15 luda jest to nie możliwe :D.

Opublikowano

Możliwe póśćie bota na kilka---naście dni i będzie

Ps.Ta kosiara już wyceniona na 3k p

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

100 % Navi. Dlaczego ? Ponieważ na każdym serwerze Metin2 Możliwy max śr jest prawdopodobnie 55 :D. 61 śr + do tego 12 siła i 15 luda jest to nie możliwe :D.

Pierdolisz, a nie wiesz. Na Pl`u ludzie mają 57,58 sr... Co do tej truty to nie wiem, IMetin to gówno dla neosów, możliwe ze navi..

Opublikowano

Wow PRO ile na KM stałeś. ? :)

Umiesz czytać ? To nie jestes jego truta " Otóż surfowałem po necie i znalazłem takie cudo" ....

@Topic moim zdaniem navi.

Opublikowano

Max średnie dla mnie to 59 bo widziałem wielokrotnie takie lecz 60+ to przypuszczam że navia ^ ^

Opublikowano

Jezu.. Może jest z navi, a może mu taka dropła ? Szansę są nikłe ale jakieś w końcu są co nie ? A wy od razu osądzacie o bs..

kuzyk2.png
Opublikowano

Maksymalne średnie do niedawna były utwierdzane jako 59%. Niedawno był temat, że możliwość trafienia maksymalnych średnich to właśnie 61% , ale i tak 100% navi , trafienie czegoś takiego jest prawie że niemożliwe ;] + takie bony <olaboga>

[EDYTUJ] : ss też ciekawie zrobiony, w około truty nie ma żadnych gwiazdek (niebieskich +7 , zielonych +8 , pomarańczowych/czerwonych +9) także albo tak zrobione albo się ktoś pixelami w paincie bawił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...